Helgkurs – Intuitiv Målning (1-2 oktober, 2022)

Släpp loss dina inre, kreativa krafter! Måla och öppna upp ditt kreativa jag, med Darek och Åsa.
Anmäl dig på höstens mest kreativa kurs – 1 – 2 oktober i härlig kustmiljö. ALLT ingår!

Skulle du vilja dyka in i djupet av dig själv och hämta de färger och former din själ längtar efter? Vill du knyta an till ditt inre barn och låta kreativiteten explodera under en härlig helg med likasinnade sökare?
Vill du stressa ned, koppa av, koppla upp och öppna dina inre sinnen?

DET HÄR ÄR KURSEN FÖR DIG

Helgretreat med Intuitv Målning – All inclusive

Som önskar få maximalt utlopp för din skapande energi. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper inom vare sig konst eller andlighet, självutveckling eller personligt sökande. Vi utforskar terrängen tillsammans.
Vi kombinerar konst och andlighet i ett spännande koncept där du verkligen får låta din personliga energi komma till uttryck.

Helgkursen i Intuitiv Målning innehåller bland annat:

 • Meditationsövningar
 • Teknik färg och verktyg
 • Aurans färger och betydelse
 • Måla och tolka dina personliga symboler
 • Verktyg för välmående
 • Vägledning till ditt inre barn
 • Måla din själs tavla

Vi målar minst 3 olika verk under kursen, varvat med teori och självutvecklande övningar.

Allt ingår i denna kurs: Uppehälle med övernattning, alla måltider, fika och dessutom allt konstnärsmaterial vi använder under kursen.

Program Helg-retreat med intuitiv målning – med Darek och Åsa

Kursdag 1 – 1/10:

 • Vi börjar med en gemensam lunch kl 12.00 på lördagen. Det ger alla tid att komma till Söderhamn utan stress och få fylla magen innan vi sätter igång med helgens (lustfyllda) arbete.
 • Efter lunchen har vi gemensam meditation och förberedelser inför övningen där vi pratar om Auran och dess färger och betydelser. Sedan släpper vi loss våra egna färger och sätter de på pränt med hjälp av akryl. Tolkning av våra verk med gemensamma funderingar följer därefter.
 • Smarrig fika på eftermiddagen följs av en härlig meditativ stund där vi letar vår själs symboler. Vi gör sedan en bildlig tolkning av dessa och följer upp med gemensamma samtal och funderingar kring våra verk.
 • Sedan blir det middagspaus med installation på resp. rum och middagen serveras kl 19.00 ca.
 • Klockan 20.00 har vi en gemensam övning där vi söker inåt. Kvällen avslutas ca 21.00

Kursdag 2 – 2/10:

Kursgård vid havet – Söderhamns skärgård
 • Frukost serveras kl 9.00. Vi passar på att göra en återblick och samtala om gårdagens intryck och upplevelser.
 • Kl 10.00 ca – Meditation och förberedelser, som följs av en dagslång aktivitet där vi ska måla efter ett specifikt tema – måla din själs tavla, på canvas.
 • Vi tar en paus för lunch vid 12.00 och fortsätter sedan på vår tavla fram till ca 14.30 då vi tar en paus för fika.
 • Efter fikapausen tolkar vi verken och samtalar kring dem på olika plan.
 • Kl 16.00 ca avslutas kursen.

 • Kursen hålls på en kursgård vid havet i Söderhamn. All mat och logi ingår i kursavgiften. I grundpriset ingår delad logi/rum med annan deltagare (vi blandar ej kvinnor och män dock). Önskas eget rum går det bra mot en tilläggsavgift.

  Det finns en brygga och egen strand som hör till kursgården, om du önskar doppa dig på morgonen. Det enda du behöver ta med dig är dina egna sängkläder såsom lakan och örngott eller sovsäck, samt egen handduk/dusch/badlakan. Tag gärna med varma sockor och/eller inneskor/tofflor att använda inomhus i kurslokalen.

  Du som går kursen behöver inte ha några som helst förkunskaper. Detta är en kurs för att väcka lust, nyfikenhet och öppna upp andra dimensioner inom dig. Kom hit som du är – helt utan pretentioner eller prestationskrav. Kursen är till för att väcka glädjen och upptäckarlusten. Du behöver inte vara någon Picasso. Vi kommer att måla subtila och abstrakta verk – och högst personliga. Du delar med dig av dina verk endast om du själv vill det.

  Söderhamn är en kuststad som ligger ca 25 mil norr om Stockholm. Med bil tar det ca 2,5 timmar. Med tåg från Stockholms Central tar det ca 2 timmar med snabbtåget. Det går även att åka buss hit. Den tar ca 3 timmar från Stockholm, då den brukar stanna för paus.
  Kommer du med tåg eller buss hämtar vi dig med bil på stationen, samt skjutsar dig tillbaka till stationen efter kursens avslut.
  Du som är bilburen parkerar gratis vid kursgården.

ANMÄL DIG FÖRE 1/9 – SPECIALPRIS FÖR DIG SOM ÄR SNABB

Sista anmälningsdatum är den 15/9, men anmäler du dig senast den 1/9 får du en “snabb-rabatt”.
Du betalar endast 3490:- för hela kursen, all inclusive(!) Ordinarie kursavgift är 4900:-

Låt kreativiteten flöda 1-2 oktober!

OBS! Begränsat antal platser!

I kurspriset ingår logi – delat dubbelrum med annan kursdeltagare av samma kön. Vill du ha eget rum tillkommer 250:-

Vi serverar vegetarisk kost under helgen. Vänligen meddela oss ev. allergier eller annat som kan vara bra för oss att veta.

Efter du har anmält intresse för att delta skickar vi ut en bokningsbekräftelse samt faktura för kursavgiften. Pengarna skall vara oss tillhanda senast den 15/9.

Vill du veta mer, anmäla dig eller har frågor utöver detta? Ring eller skriv till oss på nr: 070-7757052 eller e-post: asa.wollertsen@gmail.com, eller fyll i anmälningsformuläret nedan.


Om Kursledarna:

Obs! Begränsat antal deltagare!

För att erhålla specialpriset på kursen måste anmälan vara oss tillhanda senast 1/9.
I annat fall debiteras ordinarie pris om 4900:-

Sista anmälningsdag: 15/9.

VARMT VÄLKOMMEN med din anmälan!

Ring och boka tid nu